Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Yaprak Dökümü Dizisi İçin Yorumlarınız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Dizi hakkındaki yorumlarınızı burda yapabilirsiniz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

her hafta tıp demeden seyrettiğim dizilerimden bir tanesii Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Kimse yorum yapmamis,azcik ben yorumlayayim..

Tek izledigim dizi..Zaten kitabini da severek okumustum,simdi de dizini izlemek büyük keyif veriyor her ne kadar bazi sahnelerde Ali Riza Beyin durumuna üzülsem de..
Roman oldugunu biliyorum ama yine de insanin icini acitiyor yasanilan olaylar.
Parcalanan bir aile,sevgi dolu bir baba,saf cocuklarinin düstügü tuzaklar.
Izleyenler varsa konusabiliriz .. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bence şimdiki genç kızlar için böyle yapmamamız için süper yol gösterici
son bölümlerine denk geldikçe baktığımda biraz eserin günümüze uyarlandığını görüyorum... en tuhafıda iki kız kardeşin rezilliklerine rağmen birbirleriyle aynı evde yaşamaları... ailelerininde abartılı desteği.açıkcası bana pek gerçekçi gelmiyor.Bu arada Alirıza bey pek dayanaklıymış onca mevzudan sonra hala ölmedi , oysa kalp kaldırmaz bu kadarını Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
kaynanaya sinirrr oluyorummm

babannemde mi ona çekti neee dün akşam annemle babam dışarı yeme çıkamaz die tutturduu Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

ona o diziyi yasaklıycam Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. gerçek hayatta böyle bir hikayeyle karşılaşmasamda hayatın ta kendisi diye düşünüyorum kızların istanbula gelip sapıtması Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. ,ferhundenin cadaloz gelin olması vs vs hep gerçek hayatta olan şeyler. anne babanın çocuklarını bu halde görmeleri ve onlar için hiç birşey yapamıyor olmaları:(zor. zaman zaman kendimi kaptırıyorum ağlıyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. güzel bir dizi bir çok insana örnek olur inşallah Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler