Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Hadi millet sallanmaya
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

delikizan

Dünyanın en yüksek salıncağı Çin'de kuruldu. Harbin kentindeki bir TV istasyonunun 215 metre yükseklikteki katında kurulan salıncak için yerel gazeteler, "Cesur insanlar için" yorumunu yaptı. Rekor yükseklikteki salıncağı denemeye cesaret edenler ise, muhteşem bir manzara önünde sallandı. Salıncağın kurulduğu kulenin, Ukrayna'nın Kiev kentindekinden sonra, dünyanın en yüksek ikinci çelik kulesi olduğu açıklandı.

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

anas

bence aklı olan ona binmez tşk canım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
olur mu ablası ya ondaki adrenalin nerede var... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
canını seven binmesinnnnnnn Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
wowwww muthiş bişey bensioo ama ben almıyım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

bencede normal salıncaklar enn iyisi
ayyyyyyyyyy ayaklarım yerden kesildii Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
paylaşım için saoll
Ben de o salıncağa binmek istiyorum yha Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler