Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Ben Kimim ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
adın :?
yaşın :?
nerelısın :?
ne işle uğrasıyorsun :?
sıteye nasıl ulastın :?
site en cok hangı bolumu sevdın :?
en ıyı kımınle anlsıyorsun ?
sevdıgın renk
en son okudugun kıtapp
en begendıgın yazar saır veya eserlerı
ne tarz muzık dınlersın
hayatta en cok yapmak ıstedıgın seyler
gelecekten ne beklıyorsun
sitede en cok kımı merak edıyorusn
bır gunun kısaca nasıl gecer
idealın nedır?
sıte hakkında kısaca goruslerın nedir ?
evcıl hayvanın war mı ?
ilgilendıgın spor bransları?
tuttugun takım ?
siftah benden bereketı allahtan

adın : yusuf doğan

yaşın : sanırım 24 oldu

nerelısın : trabzonluyum fakat dogma buyume sakarya

ne işle uğrasıyorsun : maalesef halen ogrencıyım... s.m.m.m. belgemı almak ıcın ugrasıyorum
sıteye nasıl ulastın : cok uzun zaman oldu nasıl ulastım bende bılmıyorum sanırım bı özel mesaj gelmıstı baska sıtedeyken oyleydı sanırım yahuu unuttum nasıldı

site en cok hangı bolumu sevdın : tum bolumler cok ıyı

en ıyı kımınle anlsıyorsun: anlasamadıgım kımse yok ... ama orticim yanı esinle sevalle daha ıyı anlasıyorum

sevdıgın renk: mavi severım

en son okudugun kıtapp: efendi beyaz turklerın sırrı

en begendıgın yazar saır veya eserlerı: pek edebıyatta aram yoktur ama sair olara umıt yasar oguzcan hastasıyım

ne tarz muzık dınlersın : hemen hemen her tur muzık dınlerım ama daha cok metal agırlıklı rock ve etnık muzıgımı

hayatta en cok yapmak ıstedıgın seyler: ılk once su s.m.m.m belge mı almak sonrada okulu bıtırmek kısa vadede tabıkı

gelecekten ne beklıyorsun: bir belge bir iş vaktı geldıgınde de bır eş Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

sitede en cok kımı merak edıyorusn: walla herkezı merak edıyorum bı ara toplanalım yahu

bır gunun kısaca nasıl gecer... oglen uyanırım yemek yerımm tw ızlerım ders calısırım ara ara nete gırerım yapmam gereken ıslerı yparım arkadasları zıyaret ederım genelde bu sekılde gecıyo monoton sekılde herkez gıbı

idealın nedır: ilk hedefım mali musavırlık belgemı almak

sıte hakkında kısaca goruslerın nedir : anlatılmaz yasanır daha ne olsun

evcıl hayvanın war mı: bı tane kuzenım war o Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. eskıden kopegım wardı adı KOPUK köpük degıl haa kopuk araba carptı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. ( Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

ilgilendıgın spor bransları: basketbol 7 sene lısanslı oynadım

tuttugun takım trbznspr
adın :Gülşah

yaşın :21

nerelısın :Tokat

ne işle uğrasıyorsun :yönetici asistanlığıydı,dün idari amir oldum,çok mutluyum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

sıteye nasıl ulastın :bi konu araştırırken.

site en cok hangı bolumu sevdın :bütün bölümler ilgimi çekiyo.

en ıyı kımınle anlsıyorsun :seçemicem walla Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

sevdıgın renk:beyaz

en son okudugun kıtapp:wc.andrews-rain

en begendıgın yazar saır veya eserlerı:Sunay Akın ın şirlerini seviyorum,eser olarak olarak mina isimli bir kitap vardı ancak yazarını unuttum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

ne tarz muzık dınlersın:genelde pop,aslında her telden dinlerim yani Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

hayatta en cok yapmak ıstedıgın seyler:Türkiyeyi karış karış gezmek.

gelecekten ne beklıyorsun:sağlık öncelikle,güzel bir aile kurmak.

sitede en cok kımı merak edıyorusn:hepsinide.

bır gunun kısaca nasıl gecer:sabahın köründe kalkarım işe gelirim,her gün ayrı bi olay olur muhakkak.gayet eğlencelidir ama.moda sahiline uğrar sonrada evimin yolunu tutarım,kısaca böyle.

idealın nedır:yavaş yavaş ulaşıyorum,işimde daha başarılı olabilmek.

sıte hakkında kısaca goruslerın nedir :çok seviyorum bu ortamı,üye olduğum tek site,sıcacık bi orta hissediyorum.

evcıl hayvanın war mı :zelişim var balığım,köpeğim susam var birde.kuşum vardı teyzem sağolsun çorbanın içine düşürmüştü,öldü Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

ilgilendıgın spor bransları:tenis vazgeçemediğim spordur.ayrıca voleybol ve yüzmeyi çok severim.

tuttugun takım : BEŞİKTAŞ tabiki yahuu Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
adın :? Esin

yaşın :? 24

nerelısın :? Doğma büyüme istanbul fakat ailem sivas+edirne

ne işle uğrasıyorsun :? bilişim

sıteye nasıl ulastın :?hemşom sayesinde

site en cok hangı bolumu sevdın :? hepsini ,hepsiniiiiiiii Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

en ıyı kımınle anlsıyorsun ?: yusuf,cahit,nurullah,alp,yılmaz,ayça,serap,bahar,gülşah,own_love herkesle anlaşıyorum aslında

sevdıgın renk: siyah,mavi,mor

en son okudugun kıtapp:iskender pala / babilde ölüm istanbulda aşk

en begendıgın yazar saır veya eserlerı: işte orda durun Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. çok var çünkü ... necip fazıl,mehmet akif,özdemir asaf,murathan mungan,cemil meriç,ismail acarkan,sezai karakoç ,yusuf hayaloğlu

ne tarz muzık dınlersın: ağırlık rock, ama arada özgün de dinlerim

hayatta en cok yapmak ıstedıgın seyler: dubaiyi görmek, özellikle ezilen düşkün kadınlara yardım amaçlı bir vakıfa sahip olmak isterim. kariyerimi biraz daha ilerletmek

gelecekten ne beklıyorsun: huzurlu mutlu bir yaşam sevdiklerimle beraber

sitede en cok kımı merak edıyorusn: herkesi , katılımı olan herkesi

bır gunun kısaca nasıl gecer: sabah erken kalkarım 6 sularında mesaim bitmiş gibi görünsede bitmez,şirket eğitimleri ve program eğitimleri olursa 11 i bulur eve gelmem.onun dışında mağazaya koştururum, eve geldiğimde ise halim kalmışsa dvd izlerim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. yoksa yemek yer yatarım .kısaca işkoliğim.
hafta sonları ise genelde dinlenir ve ailemle vakit geçiririm ,

idealın nedır? : saha satış müdürlüğü yada mali müşavirlik

sıte hakkında kısaca goruslerın nedir ?: içten çıkarsızca eğlenme ve paylaşma sanatına biz gönülçelen diyoruz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

evcıl hayvanın war mı ?: sevmem , kendime zor bakıyorum hayvan benim neyime Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

ilgilendıgın spor bransları?: sadece yüzme

tuttugun takım ? : gerçekleriiiiiiiiiiiii tarih yazarrrrrrrrrrrr , tarihiyleeeeee galatasarayyyyy Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
adın :bahar
yaşın :21
nerelısın :aydın
ne işle uğrasıyorsun :sigortacıyım malesef
sıteye nasıl ulastın :biri benim işyerindeki pcden gönülçelen adresine girmiş bende merak edip bakmıştım iyikide bakmışım...
site en cok hangı bolumu sevdın :genelde hepsini seviyorum
en ıyı kımınle anlsıyorsun :anlaşamadığım yok hepsiyle iyi anlaşıyorum..
sevdıgın renk: siyah,mor,yeşil
en son okudugun kıtapp:herşey seninle başlar
en begendıgın yazar saır veya eserlerı: atilla ilhan, mümin sekman, gülten dayıoğlu eserleri farketmiyor genelde hepsini okurum..
ne tarz muzık dınlersın:pop dinlerim gerçi duruma göre değişiyor..
hayatta en cok yapmak ıstedıgın seyler: bir vakıf dernek gibi yerlerde çalışmak...özellikle kimsesiz çocuklara yardım etmeyi çok isityorum inşallah bir gün onlar için birşeyler yapabilirim..

gelecekten ne beklıyorsun:gelecekten bişey beklemiyorum beklediklerim bu zamana kadar gerçekleşmedi

sitede en cok kımı merak edıyorusn:herkesi
bır gunun kısaca nasıl gecer:sabah 7 de kalkar işe gelirim 7 de de çıkarım evimiz yakın olduğundan zaten gezecek yer olmadığından hemen eve giderim..zaten bir pazar tatilmiiz var onuda annem ev temizletiyo yaw Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

idealın nedır: işimde başarılı olmak eh onun için önce sevdiğim bir işe girmem lazımda o da zor yaw..

sıte hakkında kısaca goruslerın nedir :bu site harika ya herkes çok içten nerde vardır böyle bir site..

evcıl hayvanın war mı :ah ah ben çok severim hayvanlarıda annem izin vermiyor izin verse hayvanat bahçesine çeviririm evi..

ilgilendıgın spor bransları:hımm ben hepsiylede ilgileniyorumda onlar benle ilgilenmiyor.:)aslında tenis falan oynamak isterimde burda öyle imkanalrımız yok malesef.

tuttugun takım :GALATASARAY TABİKİDE..

capris

adın :Serpil
yaşın :?18
nerelısın :mardin
ne işle uğrasıyorsun : musterı danısmanlıgı
sıteye nasıl ulastın :zehra aracılıgıyla Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
site en cok hangı bolumu sevdın :?hepsi ayırt etmek cok zor..
en ıyı kımınle anlsıyorsun ?herkesle ıyı anlastıgıma ınanıyorum
sevdıgın renk_pembe vazgecılmez rengımdır
en son okudugun kıtapp_anna karanini tolstoy..
en begendıgın yazar saır veya eserlerı_barbara toyhlor
ne tarz muzık dınlersın_turk-yabancı slow...
hayatta en cok yapmak ıstedıgın seyler_üniversite btırıp meslegımde ıyı bır yerlere ulasmak
gelecekten ne beklıyorsun_iyi bir karıyer..gusel bır gelecek...ıyı bır anne olmak...
sitede en cok kımı merak edıyorusn_herkes gibi herkesi..
bır gunun kısaca nasıl gecer_cok erken saatte uyanıp ısıme gelırım gun bıtımınde eve gelırım aynı mahhede buyudugumuz arkadasımla genelde hergun bıraraya gelerek gunu bıtrırız..
idealın nedır_iyi bir karıyer..gusel bır gelecek...ıyı bır anne olmak...
sıte hakkında kısaca goruslerın nedir_daha once bole bır ortamda bukadar uzun sure bulunmamıstım,sıtenın verdıgı sıcaklıktan olsa gerek...
evcıl hayvanın war mı _hayır
ilgilendıgın spor bransları_voleybol
tuttugun takım tabiki GALATASARAY... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

delikizan

adın : Özlem
yaşın : 21
nerelısın : Tekirdağ
ne işle uğrasıyorsun : Muhasebe
sıteye nasıl ulastın : Google de resim ararken Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
site en cok hangı bolumu sevdın : hepsi güzel
en ıyı kımınle anlsıyorsun ayırım yok Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sevdıgın renk siyah,mavi,kırmızı
en son okudugun kıtapp Laurell K. Hamilton
en begendıgın yazar saır veya eserlerı atilla ilhan
ne tarz muzık dınlersın : pop,slow farketmio Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
hayatta en cok yapmak ıstedıgın seyler : Diplomayı almak,iyi bir iş sahibi olmak kısacası ayaklarımın üstünde durmak daha sonra gerisi gelir haliyle
gelecekten ne beklıyorsun : Sağlıklı,huzurlu bir yaşam
sitede en cok kımı merak edıyorusn hiç düşünmedim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bır gunun kısaca nasıl gecer : evdeysem internette takılırım,müzik dinlerim,kitap okumaya bayılırım
idealın nedır : Güzel bir meslek sahibi olmak,Mutlu ve huzurlu yuva kurmak nasipse Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sıte hakkında kısaca goruslerın nedir Aile ortamı gibi bu yüzden bukadar çok seviyorum sanırım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
evcıl hayvanın war mı Maalesef
ilgilendıgın spor bransları Voleybol ve yüzme,doğa sporları tam benlik Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tuttugun takım Tabikide GALATASARAY..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler