Evet gönülcelen ailesi bu haftaki haftanın konuğu bölümünde sitemizin ağır abisi
altincihis'i haftanın konuğu olarak uygun gördük gerek yorum gerekse paylaşımları ile sitemize canlılık katan üyelerimizden bir tanesi
altincihis hakkında merak ettikleriniz ve öğrenmek istediklerinizi bu hafta kendisine sorup öğrene bilirsiniz.
tebrikler site aktivliğinin devamını dilerim.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Evet altıncı his elinde bi sihirli değnek olsa bana verir miydin bi de ıssız bi adaya düşsen yanına 3 şey alman gerekse gemi almak aklına gelirmiydi
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
selam gönül celen dostları beni
buraya haftanın konu olarak
teveccüh edip şecenlere bana gerek sorularıyla gerekse veya sadece ugrayarak kutlayanlara
gönülcelenin bir ferdi olarak teşekkür ederim
Bana burda abilik vasfını layık görerek buranın abisi olarak
görmenizden
bana vermiş oldunuz bu liyakat ve ödülden
gururduydumuda özellikle ifade etmeliyim
Kendime gelin ce sivas dogumluyum sivasta yasıyorum
elektronik teknisyeniyim
halen bu işle mesgulüm yasım 48 evliyim
şiiri okumasını bazende amatörce eskiden yazmasını severdim
şimdi zamanım olmuyo
gezmek seyehet etmeyi severim interneti severim genelde gönülcelende vaktim gecer
arkadaslık sıcakdostluk buldugum icin burdayım
tekrar tşk
YALNIZLIK Yazılan:Evet gönülcelen ailesi bu haftaki haftanın konuğu bölümünde sitemizin ağır abisi altincihis'i haftanın konuğu olarak uygun gördük gerek yorum gerekse paylaşımları ile sitemize canlılık katan üyelerimizden bir tanesialtincihis hakkında merak ettikleriniz ve öğrenmek istediklerinizi bu hafta kendisine sorup öğrene bilirsiniz.
tebrikler site aktivliğinin devamını dilerim.
selam konuk olarak sectiniz icin elimden
geldigince gince dilimin döndügünce soruları
cevaplamaya calışacam arkadaslar
CrAzY_ Yazılan:Evet altıncı his elinde bi sihirli değnek olsa bana verir miydin bi de ıssız bi adaya düşsen yanına 3 şey alman gerekse gemi almak aklına gelirmiydi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tşk sihirli detnegim olsa herkesle paylasırdım gemi almak güzel fikir ama liman bulamayız bir adet yat alsakolmazmı