Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: YaLnızLık ...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yalnızlık kimi zaman bir ihtiyaçtır, kimi zaman insana iyi gelen bir dosttur. Ama bu yalnızlık masum bir yalnızlıktır, seni incitmez, seni üzmez... Birde diğer tür yalnızlık varsa ortada işte ozaman anlarsınki bu hayatta yapayalnızsın, işte ozaman anlarsın ne kolun var ne kanadın... Asıl yalnızlık kimsen olmaması değil..Asıl yalnızlık sevdiklerin ve değer verdiklerin varken, fakat onların olmasına karşın dışllanıpta yalnız kalmandır... Sevipte karşılık bulamamaktır...İmkansızı sevmektir...Değer verdiklerin tarafından kırılmaktır... Güvendiklerin tarafından darbe yemektir...Hayallerinin peşinden koşamamaktır...Yapmak isteyipte yapamadıklarındır...Bana göre yalnızlık budur... peki siz kaç defa gecenini sesiz siyahında oturup ağladınız?peki sizi anlatan şarkılar türküler dinleyip ağladınız mı?Kaçkere hayatınıza son vermek isteyipte veremediniz? Kısacası siz hiç yalnız kaldınız mı? UNUTMAYINKİ DOĞRULARIN KADERİDİR YALNIZLIK! KARGALAR SÜRÜYLE UÇAR KARTALLAR İSE YALNIZ UÇAR... Önemli olan yalnızlığa boyun eğmemektir ve bir kartal gibi asil kalmayı başara bilmektir...
ınsanı en cok uzende bu olsa gerek sevdıkelrı tarafından ıncıtılmek hayal kırıklıgına ugratmak..cok gusel bı yazı olmus yuregıne saglık.. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
aynen canım, gözlerine sağlık
Asıl yalnızlık sevdiklerin ve değer verdiklerin varken, fakat onların olmasına karşın dışllanıpta yalnız kalmandır... Sevipte karşılık bulamamaktır...İmkansızı sevmektir...Değer verdiklerin tarafından kırılmaktır... Güvendiklerin tarafından darbe yemektir...Hayallerinin peşinden koşamamaktır...Yapmak isteyipte yapamadıklarındır...Bana göre yalnızlık budur

off off esin ya süper bir yazı çok tşkler beni anlatıyo Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
rica ederim beğenmene sevindim, herkes biraz yalnızdır zaten...
emegine saglık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
teşekkür ederim kardeşim . Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler