Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: ARKADAŞLAR !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yeni müslüman olacak biri için Çince Kuran arıyorum, nerden alabiliceğimi yada nasıl temin edebileceğim hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.istanbulda heryeri arıyorum sizlerde yardımcı olursanız sevinirim.
bulacaz ınsallah ortım
inşallah ortim sağolasın
valla bence önce türkçe yada arapca ögrensın ondan sonra musluman olsun biraz zor ısın.ınte bakınıyorum ama yok.
mr_faster Yazılan:valla bence önce türkçe yada arapca ögrensın ondan sonra musluman olsun biraz zor ısın.ınte bakınıyorum ama yok.

canım ingilizcesi var zaten , ingilizce bulduk ama anlaşılır değil kendi anadili çince olduğu için onu bulmam gerekiyor . aklınızda bulunsun yinede , sonuçta allah rızası için.
bende bakıyorum zuzu hayırlısı bulacaz kacarı yok Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
saolasın zuzum,Allah razı olsun
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler