Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: kimseyi tanımıyorum ki
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
yeni üye değilim ama üyeliğimin baslagıcında ben bu siteye hiç girmedim daha sonra aklım basıma geldi de siteye girmeye basladım o yüzden kimseyi tanımıyorum ama herkes birbirini tanıo bende herkesle tanışmak istiyorum ben beril herkesle tanışalım mı?
tanışalım tabi ben özlem senin ismin ne? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ben beril yazdım zaten yukarıda ismimi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
hoşgeldın beril... herkezle tanısırsın zamanla o kadarda dert etmene gerek yok.. sıtedekı arkadasların masallahı war hepsı sıcak kanlı... bende yusuf
kusura bakma beril görmemişim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
önemli deil özlem tanıştığıma memnun oldum yusuf Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
h.g aramıza yavaş yavaş tanışırsın herkesle çok dert etme
bende asiyeee
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler