Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Ajdar baban olsa napardın :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
anketimiz herzamanki gibi yukarıdadır Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

delikizan

intihar ederdim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
delikizan Yazılan:intihar ederdim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

aynenn
askesareti Yazılan:
delikizan Yazılan:intihar ederdim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

aynenn

bende Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
utanırdım.. ama kesinlikle intihar etmezdim herkes şanslı doğmuyo ama herzamanda babamın arkasında olurdum.. nihayetinde ben onun bi parçasıyım ve o benim babam her ne yaparsa yapsın Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. ( ama ALLAH tan değil) Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
allahım neden ben diye isyan ederdim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ya intihar yada utanma dugusu zaten intihar da utanmadan ortaya çıkıyoobu durumdsa en iisi intiharr
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler