Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Msn 8.5 + Türkce yama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
--------------------------------------------------------------------------------

msn 8.5 indirmek icin :
Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
türkce yama için :
Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
şifre : yeni tayfa
yeni link
tşk emeyine saglık
yamayı yüklüyemedim anlamadım 8.5 için çok sağol da diğeri için yardım etsen Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Linkleri bi gözden gecirin pls.......
Saol paylasım ıcın...
Yamayı Burdan İndirebilirsiniz...

ben indirmeye çalışıyorum ama pcde soru war olmuyo ya msn siz kaldım offff Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Kod:
[b][/b]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler