merhaba arkadaşlar belki vardır ben görememiş olabilirim bu sitede günlük kültürel ve benzeri konuların işlenebileceği site yönetiminin nezaretinde calışlmaların takip edileceği köşe yazarları adı altında bir bölüm varmı,,yoksada kurulacakmı saygılarımla iyi calışmalar
Güzel bi teklif katılıyorum sana bencede olabilir mesel her gazeteden bi köşe yazarının makalesi fıkrası röportajı yayınlanabilir mantıklı güzel fikir valla tebrikler
teşekkür ederim katıldığına ama oraya herkez yazmamalı güzel temiz bir köşe olmalı site yazarları olmalı vede kontrollu olmalı,oluşumda işin icine siyaset girmemeli...tekrar teşekkür ederim
Öyle yapmasakda üyelerimizin yorumlarına yer versek burada sizce nasıl olur ?
Gönüllü yazar olmak isteyen arkadaşlarımız bana ulaşsa, ufak bir fotoğraf yollasan anasayfamızın sağ kısmında onların fotoğraflarıyla birlikte bir köşe yazıları bölümü hazırlasam.
Son yazılan yazılarınız ana sayfada isminiz soyisminizle ve fotoğrafınızla birlikte yayınlansa, ister duygusal, ister güncel, ister komik yazılarınızla ziyaretçiye hitap etseniz, bence hiç fena olmaz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.