Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Msn nickinizde ne yazıyor?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
oyun açık benim nickimde;

Evlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
KaYbEtMe ReNgİnİ......................bArİ sEn SoLmA..............HER YER SİYAH
yazıo Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
1-2 aydır AnGeL_Of_ThE_HeLL yasıodu bugün

DeaD_OR_AlivE-CrİsTiE yaptım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Ξ̲̅̅L̲̲̅Ξ●Ξ̲̲̅̅x̲̅Ξ●●Ξ̲̅M̲̲̅̅Ξ●Ξ̲̅@̲̲̅̅Ξ●Ξ̲̅̅Ñ̲̲̅Ξ●Ξ̲̲̅̅é̲̅Ξ●Ξ̲̅Ñ̲Ξ ® ─┼─█─┼─•••Terörü Lanetliyoruz...!•••─┼─█─┼─:

alt nick

Eğer Seviyorum Diyorsan Sevdigine Sahip Olmak icin Degil Sevgisine Layık Olmak İcin Sev. Vurgun Yedik Seher Rüzgarında bY kALpsiZ ®
sevmedi ah ben bu kör aşka yenildim kurtulamadım bir türlü gönül vazgeçmiyor...
kalpsizimbenim Yazılan:sevmedi ah ben bu kör aşka yenildim kurtulamadım bir türlü gönül vazgeçmiyor...

Gönlün vazgecmesini istiyorsanız gönlünüze söz söyleyemiyorsanız Yalnız kalmayı sakın tercih etmeyin... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
dєиiz yazıor tabıkıde..

ki$iSeL : SessizSedasız..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Referans Adresler