Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: sizce hangisi öldürmüştür?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yağmurlu bir günde iki güzel geçinen bir çift varmış.Çok zenginlermiş.Kocası işe gitmiş.Karısı evde yenlız kalmış ve kocası eve geldiğinde karısını yerde ölü bulmuş.Evinde bi hizmetçi,bir aşçı.bir bahçivan varmış.Adam hizmetçiye sormuş; eşimi senmi öldürdün demiş.Hayır ben temizlik yapıyordum,demiş.Aşçıya sormuş aşçoysa ben yemek yapıyodum demiş.Bahçivana sormuş,bahçivan ise ben bahçeyi suluyodum demiş Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

hizmetçi mı
aşçı mı
bahçivan mı
eeee

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
beraber planlamışlardır bahçıvan elindeki çapa yla öldürmüş,aşçı öleni yıkamış,hizmetçide delilleri yok etmiştir yani hepsi planlamıştır

doğrumudur ? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
malesef yanlışş....
ii oku anlarsın Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
BAHÇİVAN TABİ YAĞMURLU BİR GÜNDE BAHÇEMİ SULANIR Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
aşçı zehirlemiştir cevap aşçı mı ?
af ferim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. papatya Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler