Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: En Son Kime Hangi İyiliği Yaptın???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ben en son arkadaşıma iyilik yapmak istedim ama sonuc istedigim gibi olmadı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ne yaptınkı...?????

benn,,,ömür arkadasıma yardım ettım en sonn,,kafası baya bulanıkmısss bnde ıkı saaat dır dır ettım ona ama işe yaramışşş sonunda buna sevındımm..tesekkur ettıı saolsunnn Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
az önce bir dilenciye para werdim
bende az önce bi hastamıza indirim yaptım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. iyiliktir sanırım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Söylenir mi cnm böyle şeyler yaptığının ne manası kalır...
bende dün tomografi çekinmeye gelen yaşlı bi amcanın bilgisayar girişini yaptırdım bi çok dua etti saolsuın
her zaman huzur evine gidioss arkilerle.. çok dualarını gördük Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler