Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Resme Bak Duygularını Anlat
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Evet arkadaşlar Biraz pisikolojiye kaçıyor aşağıdaki resimlere baktıkca neler düşünüyor ve ne hissediyorsunuz. Üyelerimiz İstedikleri resmi ekleyebilir.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

İlki benden 1.resimde Bizim yaylalar köyümüz aklıma geliyor Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. ve ne kadar özlemişim yeniden farkediyorum
3.resim huzuuuuuuuuuuurrrrrrr Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ilk resim rahatlık
ikinci resim özlemve duygusallık
üçüncü resim ise huzuru anlatıyor bana
tabiikide huzurrrrrrr ve ve ve AŞKKKKKKK Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ilk resimde büyük bir boşluk hissediyorum hatta beynim boşalıyor tamamen sadece izliyorum
ikinci resimde yalnızlığı hissettim kendimi camın önünde elimde sigara dışarı bakarken gördüm sanki
son resimde huzuru hissettim
İlk resim sükunet dinlendiriyor
ikinci resimde keyifleniyor insan cam kenarında yağmur elinede bir kahve al keyfini çıkar
üçüncü resimse içini açıyor insanın, yıkanmış tertemiz bnir hayatı yeniden doğuşu anımsatıyor insana

mirio

ilk resim;felaket rahatlattı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ikinci resim;aşk.romantizm!!!
üçüncü resim ise;sadece huzur!!!
ilk resime baktığımda dağ,bayır,ova gezmek istedim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

ikinci resim biraz romantik,farklı duygulara götürüyo insanı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

son resimde insana huzur veriyo,sanki tüm dertlerden uzakmışım gibi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler