Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Ferdi Tayfur (2007) Gençliğimin Şarkıları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Ferdi Tayfur - 01 - Hüzzam Saz Semasi
Ferdi Tayfur - 02 - Kalbimin Sahibi Sensin
Ferdi Tayfur - 03 - Leyla Bir Özge Candır
Ferdi Tayfur - 04 - Gezdiğim Dikenli Aşk Yolları
Ferdi Tayfur - 05 - Niçin Baktın Bana Öyle
Ferdi Tayfur - 06 - Derdimden Anlayan Yok
Ferdi Tayfur - 07 - Hicaz Saz Semaisi
Ferdi Tayfur - 08 - Gönlüm Yaralı
Ferdi Tayfur - 09 - Bir Bahar Akşamı
Ferdi Tayfur - 10 - Enginde Yavaş Yavaş
Ferdi Tayfur - 11 - Her Mevsim İçimden
Ferdi Tayfur - 12 - Şimdi Uzaklardasın
Ferdi Tayfur - 13 - Belki Bir Sabah Geleceksin
Ferdi Tayfur - 14 - Ben Küskünüm Feleğe
Ferdi Tayfur - 15 - Nihavent Saz Semaisi
Ferdi Tayfur - 16 - Doymadım Sana
Ferdi Tayfur - 17 - Şarkılar Seni Söyler
Ferdi Tayfur - 18 - Köylü Güzeli

Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
link nerede
damar şarkılar her insan dinleyemez
link orada duruo kardesim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. pcnde sorun varsa bilemem Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
paylaşim için teşekkürler
iyi günler Arkadsim,cok tesekkür ederim,ellerine saglik Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
kALpsiZ ® Yazılan:link orada duruo kardesim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. pcnde sorun varsa bilemem Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

ayıp ayıp paylaşmışsın yardımcı ol bari
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler