Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Konu Eklemeden Önce Okuyunuz!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar bu bölüme sadece kendi kaleminizden dökülenlere yer veriyoruz , konulara baktığımda malesef alıntı konuları da burda görüyorum, lütfen alıntı yazıları kendi yazılarınız başlığına değil, kategorisine göre aşk sevgi yada yazılar ve denemeler içinde oluşturalım. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sanırım hala alıntı yazılar bu bölüme ekleniyor. arkadaşlar sadece kendi yazdığımız amatör yazı ve denemeleri buraya ekliyoruz. lütfen dikkat edelim !
abLam yha 1$i dicemmm bn 1 Tane yazı eKLedim ama sonRa 1 Tane daha eKLiceKtim ama eKLenmedi..Günde 1den fazLa eKLeyemiyo muyuZzz..?!
ekleyebilirsin tatlım , öyle bir kısıtlama yok Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
haklısınız adminim en iyisi sizde alıntı olan yazıları silin.Başarılarınızın devamını dilerim....
Referans Adresler