Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Toplum içinde telefonla konuşmak sizde korku/kaygı yaratır mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Toplum içinde telefonla konuşmak sizde korku/kaygı yaratır mı?

Bende yaratmıyor ama stajda şeflerimin yanında çalmasın Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
yok artık daha neler , toplantıda falan çalmasında diğerlerinde sorun yok , birde telefonla konuşurken birkere elimden çaldılar bi süre cidden korkuyordum , ama geçti Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

yha rahat rahat konuşulmazki sanki herkes bana bakıyo ???
haklısınız insan genede tedirgin oluyor Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tedirginlik nasıl olur konuşmanı duymaması gerekenler ile aynı ortamda isen olur, telefonu gizli kullandığında olur örneğin iş yerinde yasaktır vs.. bide çalınmaya karşı olabilir. ben sadece konuşmamın duyulmasını istemediğim zamanlarda tedirgin olurum
Toplu taşımlar hariç yaratmaz
Bir şeye deli oluyorum toplu taşıma araçlarında bi tanesi çıkar, telfonla megafonda konuşmuş gibi konuşur al o sandalyeyi kafasına geçir diyorum
Ben burdayım diyorlar yani
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

sakin çakal kardeş Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler