Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: bayanlar siz bakın özellikle
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
özel günlerinizin hatırlanması sizin için nasıl bir duygu olur?
kötü bi duygu olamaz heralde dimi tabiki güzel our Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
güzel bir duygu Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ya tabiki güzel bi duygu ama bu duygunun bi tarifi olmalı demi?
tabikide güzel bi duygu olur en azından karşımdaki insanın bana değer verdiğini anlarım..
valla bence ımmmmmmm
tarif edim dicemde cıkmıyo Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
özel günler derken doğum günüydü, sevgililer günüydü bunları pek önemsemem ama bayramda illaki hatırlıcak ona çok önem veririm olaki hatırlamıyor bana değer vermiyor demektir

çok sevinirim hatırladığında kuşlar gibi uçacak olurum var mı benim gibi çocuk Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler