15-11-2007, 06:06:00
05-03-2008, 17:17:52
hep ağladım çok ağladım.haketmediimi düşündüm.
sonrada üzüldükçe üzüldüümü üzülmekle hiçbirşeyi değiştiremediğimi farkettim ve artık ağlamıyorum.taş kalplimiyim ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sonrada üzüldükçe üzüldüümü üzülmekle hiçbirşeyi değiştiremediğimi farkettim ve artık ağlamıyorum.taş kalplimiyim ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
05-03-2008, 17:22:33
Sinem Yazılan:hep ağladım çok ağladım.haketmediimi düşündüm.
hımm biz yumuşatırız seni takma Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bende söleyeyim sormusum cevap vereyim bare bende hep içime kapandım kapandıkça sustum sustukça yanlızlaştım bilmiyorum ama insanlara olan güvenimi kaybettim düşün sevgilimdedim evlenicez dedim kız bile arkamdan vurdu sevgilimede güvenemiceksem kime güvenicem bu hayatta bilmiyom valla
dostum dedim bi arkadasım kaldı bana kelek atmayan tek arkadasım var oda kız ama olsun napalım kim demiş kızdan dost olmaz die Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
05-03-2008, 17:24:30
bencede kim demiş onu Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
05-03-2008, 17:27:42
valla kim demişse zaten halt etmişte
kızlar ve erkekler acaba biri eksik olsa ne dicektik onu merak ediyom Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ama hiç degilse terk etmek aldatmak gibi düşük davranışlar olmazdı bizleri yaralamazlardı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
kızlar ve erkekler acaba biri eksik olsa ne dicektik onu merak ediyom Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ama hiç degilse terk etmek aldatmak gibi düşük davranışlar olmazdı bizleri yaralamazlardı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
05-03-2008, 17:29:31
o zaman aynı cinsler arasında yaşanırdı
abooooooooooo Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
abooooooooooo Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
05-03-2008, 17:33:44
yanLış arkadaş seçimLerim oLdu hayatta,bunLarı çok sonra anLadım ama birçok yanLış yaptım tabi,o zamanLar farkında değiLdim ve aiLem çok üzerime geLiyordu,bende susup oturuyordum odamda,ağLıyordum,yazıyordum,geceLeri uykusuz geçiyordu.bir zaman sonra aiLemin dediği gibi o arkadaşLarımdan izLer biLe kaLmadı hayatımda.artık geceLeri uyuyabiLiyorum ..