Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: hiç baskasını aglatacak kadar sevildinizmi???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
hiç baskasını aglatacak kadar sevildinizmi???
şimdi yüzsüzlük olarak algılanmasın ama 3 kişi ağladı hatta biri karşımda ağlamıştı çok kötü olmuştum ama belli etmemiştim ayrılmak zorundaydım çünkü Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
buna karşımızdakiler yanıt verebilir ancak , o yüzden yorumsuz geçiyorum,kişinin ne yaşadığını ancak kendi bilir Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bilemem ... baskalarına sormak lazım
delikizan Yazılan:şimdi yüzsüzlük olarak algılanmasın ama 3 kişi ağladı hatta biri karşımda ağlamıştı çok kötü olmuştum ama belli etmemiştim ayrılmak zorundaydım çünkü Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

neden ayrılmak zorundaydın?
boşver saçma bişey ama mecburdum hayırlısı ne ise o olsun Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
amin......
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler