Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: bişey iste
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
şimdi allttaki arkadaştan bişi isteyelim o da bizeim için yapmaya çalışsın.

ben istiyorum.benim için beğendiğin herhangi bi dörtlük yazar mısın.?
Ben seninle varım gülüm
Seninle buldum kendimi
Seninle doğdum seninle büyüdüm
ve seninle de öleceğim...
çok teşekkürler Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

bizden bişi istemeyi unuttun ama Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
pardon ya... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

altaki bana bir şarkı armagan etsin... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

capris

bebegım benım hayalet sevgılım.... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. ılk o geldı aklıma Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

alttakı benım ıcın bı suprız dusunsun
capris cim sende bişi iste Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
doqum qünü süprizi olurmu nsl yaparım süprizi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans Adresler