Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: erkekler siz bakın!!!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
sizce başörtülü bi eş weya sewgili mi açık mı?yoksa farketmez mi?
farketmez insan olmanın olgularını benliğinde barınıdrsın yeter
Ben kendi adıma başörtülü bi eş..
aaaa diskopat sen erkekmisin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. yani yanlış anlama güzelim ne biliyim öle avatarına bakınca .... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
erkekler cvb verecek ama bence eğer hakkını verebiliyosa ve bunu neden yaptığını biliyosa ............ olmalıdır... diyorum. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Avatarımı hemen değiştirmeme lazım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. baksana yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyorum..
başörtülü derim
farketmez en önemlisi insan olması bu bana yeter...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler