Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Hangi Zaman Diliminde Yaşamak İsterdiniz?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Hangi Zaman Diliminde Yaşamak İsterdiniz?
ben taş devrii Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
lalee devriiii; sadabattaa kayıkk keyfıııı iki üç dört... allah ne kadarr verrsee manıtaaaa Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
en güseli cumhuriyetimizin 2.-3. yılları neden derseniz şimdi suçluluk oranı yok insanlar saff ve masumm.. bence çok ei Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ben daha iyi bi yaşamın kötülğn olmadığı teknolojinin çok iyi olduğu bi dönemde yasamk isterdim ama öle bi dönem yok Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
şimdiki dönemde yaşamak istemezdim yani şerefsizliğin yalanın olmadığı, gerçekliğin ve dürüstlüğün olduğu, gerçek sevginin yitirilmediği, elindekilerin, ailenin, dostlarının ve aşkının kıymetinin bilindiği bi zamanda yaşamak isterdim........
öle bi devirdede yaşanmazdı...bence şu anki insanlar başka devirlere ayak uyduramazdı..şimdiki devire öyle alışmışız ki...
yalan..dolan..kötülük..
en iyisi yasadımız devir geri gitsek olmaz ileri gitsek teknolojiye yetişemeyiz böyle iyi
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler