Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Üstteki için Cinayet planı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
üstteki üye'yi kusursuz bir cinayet planı ile öldürün

bıyyy ilk kurban benim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
seni dağlık bir yere götürcem tabi ilk önce kandırcam sana büyük bir hediye aldım diye işte. Sonra dağa geldiğimizde gözünü açıcam ve arkana bir tekme atıp uçurumun kenarından düşecen aşağı.... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Sonrada lay lay lom arkama bile bakmadan sıvışcam ordan ... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ben seni öldürmek için plan yapmaama gerek yokk
püffff desem uçarsınn Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
hehehe tabi plan kurmak zor geldi demi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
üstteki üye'yi kusursuz bir cinayet planı ile öldürün

ya ben seni kusurlu bi şekilde öldürdüm du düşüncem sonra kusursuz öldürcem 2 kere ölücen yine kurtuluşun yok !!!unutulan
öldürmek zor gelmedii kolay geldi diom yaa püff desem uçarsınn Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ıssız bi adada film çevirmek amacıyla onu götürürüm.. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
polisiye bi film tam o kaçarken üstüne atlarım ve boğarım..ama tabi boğamam o benden büyük..bu yüzden onun film sahnesi olduğunu söylerim.. sonra aynı sahnenin çekimini tekrar almak istediğimi söylerim tkrar çekerken ...bom
bom
bommm... dillek apla yerdee Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

zuhaha
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler