24-11-2007, 20:15:35
İçim bir başka bugün
Mutluyum
Adımızı mı yazmışlar kader defterine
Bilmiyorum
Alın yazımmısın ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Bir başkayım bugün seninle
İlk defa kırgınlık duymuyorsun sanki bu yüreğe
Tebessüm ilk defa geç gelmedi yüzüne
Kaderin mi oldum ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Bugün ağlıyordum yarın ki sensizsizliğime
Dudaklarım büzüştü dilim tutuldu
Şurama bir ağrı girdikkiiii
Boğuldum nefessiz mi kaldım ne
Yazısız oldu bu sefer günlüğümün defteri
Dedim kalemim bitti mi nee
Bugün çok mutluyum bak Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Hep kahretiğim geçmişime kaderime
Artık gülümssüyormuydum ne
Elimi kaldırdım gökyüzüne
Sessiz bir teşekkür ettim Rabbime
Seni yazmış kaderime
Mutluluk diyor, bundan sonra
Gülümsüyor omzumdaki melekler
Sol melek bile ağlıyor sanki sevinçten
Kötü birşey yazmıyor ayrılık defterine
Ve diyorlarki;
Kaderlerimi bir bunların ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
İçimde birşey de ayılık ettin diyor
Kırdın kırılmıycak küçücük yüreği
Ağzına yakışmadı kötü sözler
Bitti mi aranmaz mı o güzel gözler
Bir kaç kelimelik insan değilsin
Yapma böyle saçma şeyler
Al eline okşa sevdiğinin yüreğini
Sev onu göklere çıkar gözünde büyüt
Vermiş sana elini
Yakışmaz sana
Sen büyük bir insansın
Etme ayılık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Yoksa ayrılık eder sana kaba dayılık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Şükür sana Rabbimmm
Bağışladın onu, sevginin en güzelini verdin bana
Kaderim olmuş benim bu kız biliyorum
Artık kafamdan ayrılığı siliyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Ey sevgili
İçimde burukluk yok artık
Bişey takılmıyor artık bağrıma
Bir tebessüm ettin sende
Elini verdin bana
Kader mi olduk artık ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Arkadaşlar şiirim biraz tuhaf gelebilir size Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Biraz da argo oldu biliyorum
Amacım saygısızlık yapmak veya sizlere emeklerinize saygısızlık etmek Değil
Biraz iyyim bugün
Uçurum kenarından döndük iki kişi
Atlamadık geri dönük hayata
Sizlerle bunu paylaşmak da
Kaderimiz mi oldu artık ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Saygılarr Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Ayrılığa elvedaa...
Mutluyum
Adımızı mı yazmışlar kader defterine
Bilmiyorum
Alın yazımmısın ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Bir başkayım bugün seninle
İlk defa kırgınlık duymuyorsun sanki bu yüreğe
Tebessüm ilk defa geç gelmedi yüzüne
Kaderin mi oldum ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Bugün ağlıyordum yarın ki sensizsizliğime
Dudaklarım büzüştü dilim tutuldu
Şurama bir ağrı girdikkiiii
Boğuldum nefessiz mi kaldım ne
Yazısız oldu bu sefer günlüğümün defteri
Dedim kalemim bitti mi nee
Bugün çok mutluyum bak Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Hep kahretiğim geçmişime kaderime
Artık gülümssüyormuydum ne
Elimi kaldırdım gökyüzüne
Sessiz bir teşekkür ettim Rabbime
Seni yazmış kaderime
Mutluluk diyor, bundan sonra
Gülümsüyor omzumdaki melekler
Sol melek bile ağlıyor sanki sevinçten
Kötü birşey yazmıyor ayrılık defterine
Ve diyorlarki;
Kaderlerimi bir bunların ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
İçimde birşey de ayılık ettin diyor
Kırdın kırılmıycak küçücük yüreği
Ağzına yakışmadı kötü sözler
Bitti mi aranmaz mı o güzel gözler
Bir kaç kelimelik insan değilsin
Yapma böyle saçma şeyler
Al eline okşa sevdiğinin yüreğini
Sev onu göklere çıkar gözünde büyüt
Vermiş sana elini
Yakışmaz sana
Sen büyük bir insansın
Etme ayılık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Yoksa ayrılık eder sana kaba dayılık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Şükür sana Rabbimmm
Bağışladın onu, sevginin en güzelini verdin bana
Kaderim olmuş benim bu kız biliyorum
Artık kafamdan ayrılığı siliyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Ey sevgili
İçimde burukluk yok artık
Bişey takılmıyor artık bağrıma
Bir tebessüm ettin sende
Elini verdin bana
Kader mi olduk artık ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Arkadaşlar şiirim biraz tuhaf gelebilir size Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Biraz da argo oldu biliyorum
Amacım saygısızlık yapmak veya sizlere emeklerinize saygısızlık etmek Değil
Biraz iyyim bugün
Uçurum kenarından döndük iki kişi
Atlamadık geri dönük hayata
Sizlerle bunu paylaşmak da
Kaderimiz mi oldu artık ne Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Saygılarr Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Ayrılığa elvedaa...