Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Tüm Gönülçelenlerin Dikkatine
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Merhaba Arkadaşlar , Forumda bir kaç hafta önce 14 Şubatın geldiğinden bahsetmiş , yalnız olan , yada hasret çeken arkadaşlarım hayıflanmışlardı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Diyeceğim o ki bizde gönülçelen ailesi olarak 15 Şubatta sitede etkinlik yapmaya karar verdik , O güne özel bir kategori oluşturulacak ve ben 3 ayrı dalda yarışma düzenliyorum...

1) Aşkınızı , yada özleminizi çektiğiniz aşkı kendi cümlelerinizle anlatan bir yazı yarışması olacak

2) yine aynı şekilde sevgiyi , aşkı resimlerle anlatmanızı istiycem... resimlerin kendi çekiminiz olmasını istiyorum

3) ve son olarak bir şiir yarışması...

sadece bir kategoriye katılabilirsiniz... şubatın ilk haftasının son günlerinde bölümü oluşturup , yarışan arkadaşlarımın ortaya çıkarttığı güzel eserleri eklemelerine zemin oluşturucaz... değerlendirme yalnızlık ve benim tarafımdan yapılacaktır. dereceye giren arkadaşlarıma küçük süpriz hediyelerim olacaktır Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. (kargo vasıtası ile size 15 şubatı takip eden bir hafta içinde teslimat yapılacaktır)

katılcak arkadaşlarım isim ve hangi kategoride yarışacaklarını yazarlarsa sevinirim... huzurlu günler Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
süper bir fikir esincim,ben özlemimi sanırım çok güzel kelimelere dökebilirim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ozaman senide yarışmacı olarak görmek bizi mutlu edecektir shekerim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Bende katılmak istiyorum.

3) ve son olarak bir şiir yarışması... bu kategoriye. Ne Zaman yollanıcak şiirlerimiz. Ve konu sevgililer günüyle mi ilgili olucak... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
terianacım şubatın ilk haftası bölümümüz açılacak , ve şiir,resim yada yazılarınızı ekleyebileceksiniz , 15 şubatta sonuçları açıklayacağız.tüm site oy kullanacak , son değerlendirmede gülay ve benim tarafımdan yapılacak , konu aşk / sevgi . katılacak arkadaşlarım net bi şekilde kategori ve isim yazarlarsa iyi olur Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Tamam . Ben şiir kategorisine katılmak istiyorum.. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. üçüncüsüne.. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar , önemli olan özgüven ve kabiliyetinizi konuşturup çorbada bir tuzunuzun olması Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler