Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Yarışma KuraLLarı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
* )Gönülçelen 15 şubat etkinliklerine yarışmacı olarak katılımda bulunacaksanız sadece bir kategori seçebilirsiniz...

* )Yazı ve Şiirler kendinize ait cümlelerinizden oluşmalı , herhangi bir alıntı yazıyı benim der eklerseniz , yarışmadan atılacaksınız...

*) Resimlerinizde kendi çekimleriniz olup , alıntı olmamalıdır , aksi halde yarışmadan atılacaksınız...

*) Şubatın 7 si itibariyle eserlerinizi ilgili kategorilere ekleyebilirsiniz

*) Yarışmacıların oy kullanması yasaktır.

*)Tüm site de oylama yapılıp , Son değerlendirme ben ve yalnızlık tarafından yapılacaktır...

*) yarışma sonuçları 15 şubatta açıklanacak , takip eden bir hafta içinde ilk üçe giren arkadaşlarıma hediyeleri tarafımdan kargo edilecektir....

SAYGILAR Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
hımmm güzel bir yarışma hadi bakalım nie katılım az
bende anlamış değilim tatlım
ben anlıyorum canım anlıyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. neyse bidaha da yarışma felan yapmıcam Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
oyy oyyy aplamı kızdırmışlar Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
YA ARKADAŞLBİRNİZ CEVAP YAZINSANA BAK Bİ DAHA YAPMİCAM DİYO BEN ADAY OLMAK İSTERDİM AMA ÇOK BECERİKSİZİM...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler