Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Harfleri birbirine tutturulmuş yazı tipi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
LİNK ÇALIŞIYOR tıkla indir!!!! Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
harfleri birbirine tutturulmuş yazı tipi

Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
YABUNU İNDİRDİM DE BELİRTİLEN DOSYA YÜKLENEMİYOR YAZIYO :s:s:s YARDIM EDİN NASI OLCAKK ??
bir dakika lütfen bakıyorum hemen Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bu msne yüklenen yazı tipi deil mi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Linki tıkla=>Kaydet de => Dosyayı kaydettikten sonra =>aç butonu çıkacak tıkla=> I Agree seçeneğini tıkla İstediğin yazı fontu karşına gelecek = Bu sırada Başlat butonunu tıkla=>Denetim masası => Görüntü ve temaları tıkla=> Yazı tipleri vardır eğer göremezsen sol tarafta olabilir Yazı tipleri tıkla=> açılan font dosyasına O yükleyip ve açtığın dosyada 2. sıradadır onu tutve sürükle veya oraya kopyala

ben yaptım oldu Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
hayır ama çok farklı ve hoş bir yazı tipi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. grafik tasarımda kullanılabilinir msnde yazışırkende kullanabilirsin karşındaki kıl olur o kesin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
"I Agree seçeneğini" ne ablacım ben onu anlamadımda Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler