Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: yemek bolumu ıle ılgılı...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

capris

dıger sıtemızde yemek bolumumuz de vardı..ne gusel ben yaptıgım tatlı ve yemeklerın tarıflerını gonderıyodum o bolumu nıe kaldırdınız kı:(verdıgım tarıflerden zehırlenme sıkayet gıbı konularmı oldu:(ben o bolumu bıdaha ıstıyorum ekleyıversenız ne olurkı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sitemize tekrardan eski bölümler ve fazlası eklenecektir. Sadece açılan forum kategorilerinin biraz düzene girmesi için yeni kategori açımını çok kısa bir süre durdurdum. Şuan elimizdekiler biraz kendilerine gelsin, ardından bir çok bölüm tekrar eklenecek. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

capris

tşk. ederım nurullah vala bole ıstek ve sıkayetlerde olmasa sesını duycamız yok Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Forumlara takılamıyorum maalesef Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. (özel durum / tartışma ortamı olmadığı takdirde)

Takıldığım zaman sitelerin alt yapısının gelişimini kimler yapacak Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

capris

hmm tamam o zamn ben hemen tartısma ortamı yaratıyorum sen hıc merak etme Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler