Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: EmRe AyDıNNNN
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[size=x-large]BİYOGRAFİ.... 2 Subat 1981`de Isparta`da dogdu.
Ilk ögretimi Isparta`da tamamladi. Antalya Anadolu Lisesi`nden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Iktisadi Idari Bilimler Fakültesi Iktisat bölümünde ögrenim gördü.
2002 yilinda katildigi SingYourSong beste yarismasinda grubu 6. Cadde`yle Türkiye birincisi oldu.
Ayni yil Universal Muzik tarafindan yayinlanan toplama albümde "Dönersen" isimli sarkisiyla yer aldi.
2003 yilinda grubu 6. Cadde`nin ilk resmi albümü yayinlandi. Ayni yil gruptan ayrildi.
Solo kariyerinin ilk albümü "Afili Yalnizlik" Sony BMG Türkiye GRGDN isbirligiyle Ekim 2006`da yayinlandi. ALBÜMLERİ 6.Cadde (2003)

Afili Yalnizlik (2006) ŞİİRLERİ >>OTOBIYO
>>ÖLÜR MÜYDÜN SANKI SEVSEN BENI
>>ÖNGÖRÜ-2 SUBAT
>>SALIH
ellerine sağlık cnm paylaşımlarının devamını dilerim
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ben bunları biliyordum :Dama yinede paylaşım için sağol Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
yüreğine sağlık canım..
emre aydın son zamanların en iyi albümünü çıkaran ve büyük bi beğeniyle dinlenen kaliteli bi sanatçı . . . albümünde bi tane bile kötü şarkı yok hepsi dinlemeye değer şarkılar . . .
Referans Adresler