Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: OyLama BaşLamıştır .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Sevgili Gönülçelenler oylama başladı , lakin anket eklemiyorum , çünkü herkes oy kullanmak istediği kişinin ismini yazacak ve böylece kimin kime oy kullandığı belli olup , arkadaşınız yada yakınınız diye oy kullanmayacaksınız . 3 bölüm içinde oylama sistemini birazdan oluşturuyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Abla katılanlar katılmadıkları bölüme oy verebilir mi? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
evet hayatım katılmadığın bölümlerde oy kullanabilirsin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Teşekkürler ablacım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
rica ederim tatlım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
yarışmada yarışan arkadaşlar kendi bölümleri dışında oylarını kullansınlar , bugün son gün yarın birincileri açıklayacağım kendi kullandığım oylarla beraber Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. e haydiiiiii Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
de haydiiiiiiiiiiiiiiii Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler