Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Binler Kulübü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bugün istatistikleri kontrol ettiğimde artık sitede 1000+ mesajı olan kişilerin sayısının bayağı arttığını gördüm.

Ve sadece 1000 üzeri mesajı olan kullanıcıların girebileceği, aksi takdirde "Üzgünüz bu bölümü görebilmek için forumda 1000 mesajınız olması gerekli..." diye uyarı verecek olan Binler Kulubu kategorisini hizmete soktum.

Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Bu kategoriye yazılanlar sadece 1000ler kulubu üyeleri tarafından görüntülenebilinecek.

Bu kategoriyle ilgili aktiviteler de sizlerden gelen öneriler dikkate alınarak düzenlenecek.
aktif arkadaşlarında bir farkı olsun değilmi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. ellerine kollarına beynine sağlık adminim... üretiriz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
viii 7 yaşıma bastım şimdimi çıkarıyon Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. ama güzel oldu bu bi düşünem ben binlere özel bişi hazırlıyalım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Güzel bi ayrıcalık teşekkürler
desene dışarda kaldık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. neyse artık 1000 msj a ulaşınca aranıza dahil olurum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. :gul:mesaj sayısı 1000 olacak diyede boş olmasın konular Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. hımmm yazılanlara dikkat arkiler neyse benımde öyle bi problemim yok zati Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
teşekkürlerr adminimizz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler