14-02-2008, 17:06:05
Sayfalar: 1 2
28-04-2008, 13:25:48
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. altüst oldum yhaaaa harikasın cnm
01-05-2008, 14:38:20
karıştırma sayfaları
ateş söner közden önce
yürek ağlar
gözden önce...
silkelendim.. teşekkürler tuğçe...
( asıl sen konularıma girmez oldun Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. uzak durduğumu söylemişsin de)
ateş söner közden önce
yürek ağlar
gözden önce...
( asıl sen konularıma girmez oldun Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. uzak durduğumu söylemişsin de)
01-05-2008, 14:41:08
kutatgubilig Yazılan:karıştırma sayfaları
ateş söner közden önce
yürek ağlar
gözden önce...
rica ederim.güzel yorumlarından mahrum bırakmak istemem konularımı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
01-05-2008, 14:42:18
gönlüne yüreyine saglık
01-05-2008, 14:44:53
bir kadının en güsel hali heralde ağladığında ortaya çıkıyo.. çünki bütün sahtelikler işte o zman onu terkedio
çok güseldi canm saol Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
çok güseldi canm saol Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
01-05-2008, 14:45:14
siteye girdiğimden beri okuduğum içten şiirlerle duygalrım depreşti Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
yine etkileyici bir söz daha ..
emeğine sağlık ...
Sayfalar: 1 2