Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Kuşumm Öldüü :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Dün ablamlarda kaldığım için eve uğramadım ve kuşlarıma yem veremedim ve bugün sabah geldiğimde en sevdiğim kuşumu diğer kuşlardan ayırıp tek baktığım kuşumun öldüğünü gördüm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. kafesinde kanatları açık bi vaziyette can vermişş Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. büyük bi ihtimal açlıktan öldü bu yüzden kendimi sorumlu tutuyorum ve vicdan azabı duyuyorum ihmarkarlığım yüzünden bi canın bu fani dünyadan göç etmesine sebeb oldum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
çok üzüldümm gerçekten bende kuş besliyorum hiç dayanamam ölmelerine Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Allah rahmet eylesin... başın sağolsun Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sağolun arkadaşlar Allah razı olsunn...

ya şimdi onu ne yapmalıyım atayım mı yoksa bi yere gömeyim mi ? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
benimde önceden bi kuşum vardı... öldüğünde onu gömmüştük... kıyamadım çöpe atmaya..kediler felan yer diye... ama sen bilirsin tabi...
başın sağolsun Kaan,seni çok iyi anlıyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. benim kuşumda çorbaya düşmüştü , çok üzülmüştüm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sağol papatya ewet kötü hemde çok sevdiğin bi kuş olduğunda daha kötü oluyo geriye kaldı 3 tane :S neyse recel arkadaşın dediği gibi toprağa gömeyim en iyisi...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler