15-02-2008, 07:54:10
Dün ablamlarda kaldığım için eve uğramadım ve kuşlarıma yem veremedim ve bugün sabah geldiğimde en sevdiğim kuşumu diğer kuşlardan ayırıp tek baktığım kuşumun öldüğünü gördüm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. kafesinde kanatları açık bi vaziyette can vermişş Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. büyük bi ihtimal açlıktan öldü bu yüzden kendimi sorumlu tutuyorum ve vicdan azabı duyuyorum ihmarkarlığım yüzünden bi canın bu fani dünyadan göç etmesine sebeb oldum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.