Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Binler Kulübü İçin Gereksiz Mesaj Yazanlar Hak.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Binler kulubune girebilmek için saçma mesaj yazan kişileri bana gelen şikayetler doğrultusunda şu saniyeden itibaren inceleme altına alıp, haklı bulduğum takdirde mesaj sayısından 500 düşüreceğim.

Lütfen yapılan yenilikleri cıvıtmadan, tadını kaçırmadan kullanın.

Her yerde yapılabilir bazı jestler. Eski bir müşteriyseniz cafeye gittiğinizde arasıra işletme sahibi size ısmarlar. Bu demek değildir ki diğerlerine saygısızlık yapılıyor. Bizde siteyle fazla ilgilenenlere ufak bir jest yaptık. 1000 mesaj hiç de zor ve cok cok uzun vadeli ulaşılabilinecek bir mesaj değil.

Tek laf söylüyorum size bu konuda,

LÜTFEN!
Katılıyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Arkadaşlar 1000 ler kulubune girseniz ne olcak girmeseniz ne olcak. Maksat sitede eglenmek Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Lütfen 1000 ler e girmek icin kendi kişiliğinizden taviz vermeyin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
evt herseye gereksiz konula ilgisi olmayan yorumlar yapılıyor bazenn çok sinir oluyom osamnn o kişileree Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Artık konuyla alakası olmayan mesajları şikayet edin bana.
ben ilk zamnlarda ediodum ama sonra ne olduysa bıraktım ilk zamnlarda benim açtığım konulara küfür ediyodu bide kuruculara söleniodu
Küfür mü ediliyordu Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler