Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Okuduğun Kitabı Tavsiye Et
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Merhaba Arkadaşlar , düşündüm de günlük hayatımızda hepimizin okuduğu kitaplar vardır... bunlardan beğendiğiniz tavsiye edilesi gördüğünüz yazar ve kitaplarını bu bölümde birbirimize tavsiye edelim.

ben şuan İsmet Özel'in Neyi Kaybettiğini Hatırla adlı kitabını okuyorum. henüz bitirmedim , ama genel anlamda insanoğlunun yaradılış gayesini , ve narkozlu beyinleri uyandırmaya çalışan anekdotlardan oluşuyor. bitirdiğim zaman daha detaylı yorum yapacağım , şimdi sıra sizde Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
maksim gorki nin ana adlı kitabını herkese tavsiye edri
m siyasi bir kitap misyon fln süper ama kesinlikle okumanız lazım anlatanlat bitymez daha sora ömer seyfettinden bahar ve kelebekler bölüm bölüm hikayeler var hepsi süper şu an onu okuyommm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
John Keating in ölü ozanlar derneği çok hoş bi kitap herkese tavsiye ederim roman artı psikoloji öneririm
metal fırtına tam analmıyla süper bişe...
robin sharma-sen ölünce kim ağlar.çok güzel bir kitap bayıldım tavsiye ederim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
gorki: ana
gorki:ekmeğimi kazanırken
cüceloğlu:iyi düşün doğru karar ver
özer ozankaya:türkiyede laiklik

şimdilik bunlar geldi aklıma
merve005 Yazılan:John Keating in ölü ozanlar derneği çok hoş bi kitap herkese tavsiye ederim roman artı psikoloji öneririm

Lisedeyken okumuş cidden çok etkilenmiştim , arkadaşlığı , fedakarlığı ve insanın isterse tekde olsa çok şeyi başaracağını anlatıyordu... sana katılıyorum mervecim
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler