Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Tüm Üye ve Kullanıcıların Dikkatine
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sevgili arkadaşlar , önceden de mevzu etmiştim fakat gereken ilgi gösterilmiyor hala , sadece bir bölüme sürekli ard arda konu eklememinizi rica ediyorum... Bu olayla ilgili şikayet mailleri alıyorum , Lütfen herkese aynı hakkı vermek adına bir bölüme onlarca konu açmayın (arşivler dışında)... Böylece Kimsenin konusu yorumsuz kalmaz... Artık dikkat edelim lütfen. SAYGILAR Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Rica ederiz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tamam esin abla Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. (çok konu ekliyorum ya Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. )birdaha öyle yapmayız Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Mevzu konu eklemekte değil , ama mailleri okusam ana fikir hep aynı tek bölüme ard arda gönderilen konulardan kimse hoşnut değil... haksızlık olduğunu düşünüyorlar bencede haklılar... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bencede haklılar şikayet eden arkadaşlara bende katılıyorum...
analadım esin abla haklılar bende farkettim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tamam yapmayız
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler