Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Corvet Z06 ( süper ötesi )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Endüstriyel tasarımın bir sanat olduğunu tüm dünyaya ispatlayan Türk tasarımcı Uğur Şahin, Amerikan spor otomobili Corvette Z06’ya sihirli bir dokunuş yaparak dudak uçuklatacak bir tasarıma imza attı.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
vauuuvvvvvv gerçekten süpermiş
bencede,ben süper olduğunu söylemiştim zaten...
bir türk tarafından tasarlanması ayrı süperlik katıyor.....
hiç ilgimi çekmiyo neden acaba Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
helal olsun..gurur duydum..

iddaa tutarsa alirim bi coRvett Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. nolceq Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler