Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Bunu Görebilen Zekiymiş...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Metİndekİ BÜtÜn " F " Harflerİnİ Sayiniz.

FINISHED FILES ARE THE RE
SULT OF YEARS OF SCIENTI
FIC STUDY COMBINED WITH
THE EXPERIENCE OF YEARS... ...

(aŞaĞiya Bakiniz)

KaÇ Tane?
..................... 3?

YanliŞ, Metİnde 6 Tane Var. Şaka DeĞİl.

Yenİden Okuyun !

Altinda Yatan GerÇek AŞaĞidadir.

Beyİn "of" SÖzcÜĞÜnÜ SÜzemez.

İster İnanin İster İnanmayin.
Gerİ DÖnÜp Tekrar Bakin!

İlk Seferde 6 "f' Bulanlar “ÜstÜn Zekali”, 3 “normal”, 4 “nadİr” Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. İr.
5 buldum o ne olacak Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ilk seferde 6 buldum kehğğğ üsütn zakalı çıktuuuk
6 tane buldum ilk bakışta.eee ben şimdi üstün zekalımıyım.böyle bir test olabilirmi yaw saçma bence.
yılmazım konu için teşekkürler canım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
papatya Yazılan:5 buldum o ne olacak Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Seni kategoriye alamıyoruz cnm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Lavinya Yazılan:6 tane buldum ilk bakışta.eee ben şimdi üstün zekalımıyım.böyle bir test olabilirmi yaw saçma bence.
yılmazım konu için teşekkürler canım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Rica...
tamam 6 buldumda türkçesini de yazsaydın barı uyuzcum merak ederim şimdi orda ne yazıyor diye Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. üstün zekalı olabilirimde hazırcıyımdır Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler