Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: MyBB 1.4 Beta Ekran Görüntüleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Orjinal Link: Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Yeni yatay mesaj görünümü (opsiyonel)

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

İstatistikler

Yeni özel mesaj editörü ve kullanıcı paneli

Yeni office 2007 ye benzeyen pırıl pırıl bir editör. :-)

Uyarı ayrıntıları

Arkadaş Listesi

Çıkması yakındır gayet güzel bence..
ben hala alışamadım buna
biz çıkmaz diye bekliyorduk 1.2... uzar falan sanıyorduk Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Zaten 1.2.9 u bile gördü. Artık çıksın bir zahmet 1.4 Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
en son sürüm 1.2.14 dü sanırım dün güncelleştirme yapacaktım çünkü Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
biz arkadaşlarla 1.2.99uda bekliyoruz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler