Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Ahmet Aslandan Seçmeceler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tanımadığım Ten
Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Sadece Susarak Özlüyorum

Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ya inanmıyorum tam ben eklicektim ahmet aslanı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. ama sen ekledin bende yorum yapcam.
ahmet aslan farklı bir ses farklı bir yorum.özellikle tanımadığım ten şarkısı çok etkiler beni.ve ahmet aslan ın sözlerini anlamak için şarkıyı birkaç kez dinlemek gerekir
Ben Zaten Bu İkisini Çok Beğendiğim İçin ATIM dEDİM Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. :)Kalpler Birmiş Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
işte tanımadığım ten parçasının sözleri:

yalnizca bir kirintiydin, icime ilk dustugunde
Vakitsiz bir anda...

Bilmedigim bir neden beni alip goturdugunde o yerlere
Keder ve budalaliktan baska yasamin bir anlami varmiydi

Aradigim aski bulduysam, sendedir
ya bu benim icimde dolasanda kimdir
Ya bu benim icimde mekan tutanda kimdir

Adem evvelinden beri bir yanimiz noksandir
neylersin...

Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen degilmisin
Geriye kalan yalnizca tanimadigim bu tendir
Bide SEWDA saye Die Bi parçası Var OnUNDA çOK SEVERİM Sürekli dinlerim
boşver onu ekleme Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ya bu tanımadığım teni dinlerken tüğlerim diken diken oluyor yaw bu adam nasıl yorumluyo bunu yaw
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler