Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: KUTATGU --- BLOLOG -- 4 --
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
*

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

ŞİİR VE ANİMASYON: Ş.O.ALAGÖZ

mirio

nasıl olurda böyle güzel bir çalışma yorumsuz kalır anlamış değilim.eline emeğine sağlık her zaman ki gibi gene harikalar yaratmışsın.saol
gerçekten süper olmuş ya nasıl görmemişiz. emeğine,yüreğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
mirio Yazılan:
nasıl olurda böyle güzel bir çalışma yorumsuz kalır anlamış değilim.eline emeğine sağlık her zaman ki gibi gene harikalar yaratmışsın.saol

canımcım sanırım yorum ve ilgi konunun içeriğine göre değil de, biraz ekleyenin veya konu başlığının trendy olması gerek ilgi ve yorum için. gerçi sen takip ederdin konularımı senden de kaçtı. biz yazalım da okuyan da sağolsun bizimdir, okumayan da...

sana çok teşekkürler mihricim. sağolasın.

mirio

kutatgubilig Yazılan:
mirio Yazılan:

canımcım sanırım yorum ve ilgi konunun içeriğine göre değil de, biraz ekleyenin veya konu başlığının trendy olması gerek ilgi ve yorum için. gerçi sen takip ederdin konularımı senden de kaçtı. biz yazalım da okuyan da sağolsun bizimdir, okumayan da...

sana çok teşekkürler mihricim. sağolasın.

gerçekten yorum yazmasamda okuyorum emin ol.ve çok beğeniyorum
kırçiçegi Yazılan:gerçekten süper olmuş ya nasıl görmemişiz. emeğine,yüreğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

farketmene ve beğenmene sevindim kır çiçeği. teşekkürler.
mirio Yazılan:gerçekten yorum yazmasamda okuyorum emin ol.ve çok beğeniyorum

beğenmene sevindim. sıkma tatlı canını canım okusan da, okumasan da, yorum yazmasan da senin canın sağolsun, güzel yüreğin var olsun.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler