Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: LEONUN ÜSTÜNE TANIMAM ABİ.....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
LEON 10 NUMARA ARKADAŞLAR YA

BENDE GOLF VARDI SATTIM ONU YENİ LEONUM GELİYOR 1 HAFTAA SONRA ÇOK ARAŞTIRDIM GERÇEKTEN SÜPER BİR ARABA YA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM..... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ANAHTAR TESLİM FİYATI 38.000 YTL DEN BAŞLIYOR AMA DEĞER

Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

bence golf leonu paket yapıp kaldırıma koyar...

BENCE...!
kardeşim bende golf vardı 2002 işte sattım onu memnum değildim yani arkadaşımda da bu leon var o yüzden ikisinide kullandım yani leon daha keyif verici ve çok seri bi araba
2002 golfle 2008 leonu bir tutamazsın kardeşim, ok...
golfün 2008 i dee iyi değil kardeşim gerçi bu tercih meselesidir
leon la golf u kıyaslıycaksak golf un ustune leon bence hıc lafa gerek yok golf leonu her sekılde gecer sadece hacım olarak leon daha avantajlı ama golf un hız ve motor gucu leonu gecer
bence ikiside iyi değil audi a3 varsa bundan ötesi söyleyin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler