Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Sigara
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Diğer adı illet... hatta zıkkım, zehir...
tütün ürünü.
içinde nikotin katran ne ararsan var.
içenler bi halt anlamamıştırç içmeyenlere kesinlikle tavsiye edilmez.
sigara yavaş yavaş öldürür " kimin acelesi var ki" demeyin sakın.
berbat bişey bu sigara ciğerleri kömür gibi ediyor.
cildi bozuyor ten rengini damak tadını tırnak rengini bozuyor, göz akını sarartıyor,nefes alışverişlerini zorlaştırıyor, kanser yapıyor, ömrümüzü azaltıyor, pis kokuyor, ve pis kokutuyor her şeyi her yeri, cebe külliyen zarar ona verilen para ile servet edinilir.çok kötü bir şey bu.özellikle liseli gençlere söylüyorum sakın haa sakın yanından bile geçmeyin elinize almayın kaçın ondan! lise dönemleri en tehlikeli dönemlerdir bunun özenilecek hiçbir yanı yok.merak edipte bir fırt çekeyip ben nasılsa alışmam nasılsa bırakırım gibi hatalara sakın düşmeyin.
azaltmaya çalıştığım lanet meret Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. çaylada bir başka tabi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. 18 yaşımda iken arkadaşlarıma uyup denediğim sonrada otlakçı olmayım diye paket halinde alıp yavaş yavaş alışıp sonra bıraktığım 21 yaşında yeniden başladığım ve şuan günde 5 taneye düşürdüğüm zehir Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

birde Şebnem Ferahın o müthiş şarkısı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
evet bende aynı şekilde başladım arkadaş ayağı ha diceksinizki aklın yokmuydu lise dönemlerinde akıl kafa tasının içinde olmuyor havalarda uçuyor.
otlakçı olmamak için paket almaya başladım ve hiç untmuyorum ilk içime çektiğim zamanları: hafiften başım dönerdi ve ben bundan çok hoşlanırdım zararlı olduğunu biliyordum ama hep şey diyordum kendime "nasılsa bırakırım nasılsa çok içmiyorum" işte yıl oldu 2008 yıllardır hala bırakıcam Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

sakın yaklaşmayın yaaaa
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bu ara wazgeçilmez tadına doyulmaz...
ama sakıncalarıda unutulmazz...
illet Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
SLoganımız ! Sigaraya Hayır...! Hocalara çok kızıyorum bu konuda bize içmeyin diyorlar,,, kendileri püfür püfüür içiyorlar. İnsanlara yanlış örnek oluyorlar. Ben içmem o şeyi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
WALLA BEN DE 8, SINIFTA BAŞLADIM ŞU SİGARA İLLETİNE...BENDE ARKADAŞ ARACILIĞIYLA BAŞLADIM HAY İÇMAZ OLAYDIM NERDEN BİLEBİLİRDİM Kİ BAĞIMLI OLACAĞIMI...??? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

bende bu sene itibariyle basladım sadece sevdiğmden ayrı kalmak bana koydu ve bu illete mrb dedim
su an ayrılmaz bi parcam haline geldi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler