Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Çanakkale Savaş Resimleri (Düşman Askerleri)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ARIBURNU YARLARININ ETEĞİNDE DÜŞMAN HASTANESİ...GELİBOLU 1915
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
EKİM 1915-YER GELİBOLU - BİR KESKİN NİŞANCI
LİMNOS ADASINDA X-RAY ...SAVAŞ ZAMANI.
EKİM 1915-GELİBOLU'DA DÜŞMANA AİT BİR POSTANE...
EKİM 1915-GELİBOLU - DİNLENEN DÜŞMAN ASKERLERİ...
daha Önce Türk Askerlerinin Savaş resimlerini eklemiştim çok zor koşullarda yaşam ve vatan mücadelesi veriyorlardı ve düşman askerlerinin imkanlarını resimlerde tanık olunca bizim türk askerlerimiz imkansızı başarmışlar bunu farkediyorum ve HERTÜRK GENCİNDEN RİCA EDİYORUM BİZİM BİR ASLIMIZ VAR AVRUPAYA ÖZENMEYİN AVRUPAİ DÜŞÜN AMA AVRUPALI OLMAYIP BU TOPRAKLARA SAHİP ÇIKIN Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

sağol canım bugün bizim için çok özel,yurdumun her bir köşesi tek yürek oldu ve benim güzel ç.kalemde atıyor...
Aziz Şehitlerimizi bugün birkez daha saygıyla yad ediyoruz...
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Emeğine Sağlık Güzel Olmuş Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler