22-03-2008, 16:34:09
Konuyu nerere yazacağımı bilemediğim için buraya yazma gereğini gördüm benim paylaşmış olduğum konuların hiç biri forumda gözükmüyor sebebini öğrenibilirmiyim yada yanlış bir şeymi yaptım bana bilgi verirseniz memnun olurum
papatya Yazılan:Elbette. bütün paylaşımlarınızı ' şiir arşivi ' bölümüne eklemişsiniz,bundan dolayı silinmiştir. Gerekli hatırlatmaları yaptık sanırım o anda siz online değildiniz. Bundan sonra açtığımız konu başlıklarına dikkat edersek sevinirim. Eğer sormak istediğiniz bir durum olursa her zaman yardımcı oluruz .
paylaşımlarınızın devamını bekleriz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
saygılar Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
papatya Yazılan:Gerekli uyarılar zaten yapılmıştır safir45 . Şiir arşivi bölümü kuralları Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. bu şekildedir. Okursanız ne demek istediğimi çok iyi anlayacağınızdan eminim. Bu arada sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Eğer ki bundan sonra sitemizde olmak istemezseniz saygı duyarız Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.