Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Haftanın Konuğu Kaan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Sevgili Gönülçelenler bu hafta program bölümünde aktif olan ve Gönülçelen Ailesindeki çalışmalarıyla hepimizin dikkatini çeken sevgili editörümüz Kaan'ı konuk ediyoruz , Saygı çerçevesi içerisinde kendisine istediğiniz soruları sorabilir , az biraz terletebilirsiniz...

Kaancım Senden ufak bir özgeçmiş rica ederekten sözü arkadaşlarıma bırakıyorum , HUZURLA KAL

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
öncelikle tebrik ederim Kaancım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Şimdi gelelim soruya, en büyük hayalin nedir öğrenebilir miyiz acaba ? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tebrik ediyorum seni hakketmiştin zaten Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
kaaan büyüyünce ne olcaksın? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

şimdilik aklıma bu geldi ilerde yine sorarım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Eftelya Yazılan:Sevgili Gönülçelenler bu hafta program bölümünde aktif olan ve Gönülçelen Ailesindeki çalışmalarıyla hepimizin dikkatini çeken sevgili editörümüz Kaan'ı konuk ediyoruz , Saygı çerçevesi içerisinde kendisine istediğiniz soruları sorabilir , az biraz terletebilirsiniz...

Kaancım Senden ufak bir özgeçmiş rica ederekten sözü arkadaşlarıma bırakıyorum , HUZURLA KAL

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

önecelikle herkeze teşekkür ediyorum haftanın konuğu seçtiğiniz için..Haftaya güzel bir başlangıc oldu..

kısaca özgeçmişimi anlatayım..

Adım Bilal 1989 Erzurum doğumluyum 4 sene önce Gümüşhane'ye taşındık orta öğretimii burada tamamladım..3 yıldır öss ye hazırlanıyorum inşallah bu sene istediğim puanı alarak bir yere yerleşicem...Sanırım yeter bu kadar Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
papatya Yazılan:öncelikle tebrik ederim Kaancım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Şimdi gelelim soruya, en büyük hayalin nedir öğrenebilir miyiz acaba ? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

teşekkür ederim Gülşah...

En büyük hayalim ilerde güzel bir işimin olması...
kvn Yazılan:tebrik ediyorum seni hakketmiştin zaten Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
kaaan büyüyünce ne olcaksın? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

şimdilik aklıma bu geldi ilerde yine sorarım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

kvn teşekkür ederim...

Büyüyünce ne olacağımı bende bilmiyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. öss'den alacağın puana bağlı aslında ama büyünce bilgisayar mühendisi olmak isterdim ama nerdeee Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tebrik ederim bilal.sanada bu yakışırrrr Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. :
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans Adresler