Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: biri bana yardıım etttsiinnn lütfen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaslar resimler üzerine yazı nasıl yazılıyo veya hangi pogramlarla yapılıyor cokk gurastımm ama olmuyo Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. bana yardım edebilir misiniz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
canım bunu painte de yapabilirsin .
ama isteidgim gibi olmuyo paintte sadece renlerle fırca ile yapılyo normal yazı ile yaptıgımdada resimin bir parcası siliniyor ben mi yapamadımm kii
worpedden de yapılır
Onun çeşitli programları var PhotoScape bu program ufak ve kullanışlı indir bence o program sayesinde istedigin yazı stiliyle ve istedigin renkte yazı ekliye bilirsin ekstradan cerceve flnda var... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
hımm deneyecemm tesekkürlerr hayalett ilgin için Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
güldostu Yazılan:hımm deneyecemm tesekkürlerr hayalett ilgin için Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Rica ederim takıldıgın bir yer olursa ben burdayım sora bilirisn... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler