Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: O
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bazen nefretten adını anamazsın
bazen ismini ağzına bile almak istemezsin
herhangi biri hiç fark etmez onun için "O" dur
alfabemizin askeri Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
3. şahıslar için kullanılan işaret sıfatıdır. ve teomanın harika parçası ;

O her günü yeni bir umutla,
Bekler gibi görünür,yarına inanmaz beni avuturdu
Onun her anı heyacan dolu
Beni üzdüğü zamanlarda bile, yokluğunu hissetmek beni korkuturdu

3.tekil kişi zamiri Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
OYUN OYNARKEN SÖLENİR OOOOOO PORTAKALI SOYDUM Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimde ki yazı bana özeldir.
vaaaaaayyyyyyy aygülüm harika yazmışsın Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler