Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: GÖNÜLÇELEN AİLESİNİN EN ZORLU GÜNLERİ.... 1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Sayın Gönülçelen ailesinin sevgili ve saygıdeğer üyeleri:

Sitemizin gelişimini, zenginliğini ve yakaladığı aile havasını çekemeyen bazı iç ve dış mihraklar sitemize çok büyük bir darbe vurmak üzere girişimlerde bulunmuşlardır.

Şu anda olay yargıda olduğu için, emniyet ve askeri yetkililer mitin de onayı ile failleri yakalamak üzere yoğun çabalar sarfetmektedir. Soruşturmanın güvenliği için yargı kararı ile şimdilik detayların yayınlanmaması kararı alınmıştır. olayı siteden şimdilik sadece 3 kişi bilmektedir; ADMİN EFTELYA, ADMİN PAPATYA VE BEN.

Yasağa rağmen kendilerini kontrol etmekte zorlanan sevgili adminlerimiz papatya ve eftelya tepkisiz kalmamak adına şimdilik avatarlarına ve imzalarına:

BİZİ ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKTIRSIN!

Diye sloganlar yazarak tepkilerini göstermişlerdir.
yargıdan izin çıkar çıkmaz burada seri olarak her gün gelişmeleri ve üyelerimizin resimleri ve söyledikleri ile beraber size aktaracağım.

Gönülçelen ailesinin bu büyük ve acı günü ve sonrasından dolayı hepinize geçmiş olsun diyorum. zorlu günler bizi bekliyor. Allah hepinize güç ve sabır versin.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. :)versin kardeşim
bişe anladımsa arabolim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Bu ne şimdi.?

Ben hiçbir şey anLamadım yahu ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
hacker kiz Yazılan: Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. :)versin kardeşim
versin kardeşim çok ihtiyacımız olacak çoook... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
gönülcelen elden gidiyo Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ne gitmesi be saçmalamayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler